Turizam na Ceneju / Cenej tourism

"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put pređe sav, do kraja. I tuda putujem, gledajući, gledajući bez daha." Don Huan

                        UGOSTITELJSKI OBJEKTI                  

 PANSION BULAĆ

Pored autentičnog smeštaja na salašima, Čenej u svojoj ponudi ima i Pansion ''Bulać'' koji se nalazi na putu Novi Sad-Subotica, kod čenejske crkve, na samo 6km od centra Novog Sada. Okružen salašima i pogledom na beskrajnu Vojvođansku ravnicu nudi mirno utočište daleko od gradskog života. Pansion Vam omogućava prenoćište u sobama visoke kategorije kao i usluge restorana sa izvanrednom lokalnom i internacionalnom kuhinjom.  Pansion raspolaže sa četiri dvokrevetne sobe i jednom jednokrevetnom. Takođe, poseduje dva trokrevetna bungalova. Kapacitet restorana je do 200 sedećih mesta.

HOSTEL

U neposrednoj blizini Salaša 137, otvoren je novi vid smeštajnog objekta - hostel. Smeštaj je u višekrevetnim sobama sa zajedničkim kupatilom i spada u grupu jeftinijeg smeštajnog objekta, ali sa konforom koji može da se uporedi sa kućama za iznajmljivanje, a nekada i sa hotelskim smeštajem.

(Uskoro više informacija o ovom objektu)

 GOSTIONA LIS

 Gostiona ''Lis'' se nalazi na međunarodnom putu Novi Sad-Subotica, neposredno posle aerodroma Čenej kada se ide iz Novog Sada. Gostiona ''Lis'' je kapaciteta 30 sedećih mesta i posetiocima nudi odličnu domaću hranu i sve vrste pića po pristupačnim cenama. Ispred gostione se nalazi parking za automobile i kamione. U planu je proširenje objekta, jer tradicija usluge koja se pruža zahteva veći kapacitet.

 

 

 

ROCK SELO

U sklopu Rok sela se nalazi veliki koncertni prostor na otvorenom veličine 3 000 kvadratnih metara sa binom. Tu će posetioci imati prikiku da čuju naše poznate rok muzičare i bendove, a u toku svog rada će afirmisati i mlade rok muzičare. Ovaj kompleks u sebi nudi posetiocima i zatvoreni koncertni prostor i radi kao noćni klub. Takođe, u svom prizemlju ima i restoran. Zatim poseduje i teniske terene, bilijar sto... a planira se i organizovanje edukacijskih tribina i sportskih takmičenja. Rok selo se nalazi na starom putu za Suboticu, neposredno posle aerodroma ''Čenej''.

 

  

Pansion ''Bulać''

 

 

 

 

 

 

 Gostiona ''LIS''

 

''Rock Selo'', restoran/klub

 

OBAVESTENJA:

Poštovani posetioci, ukoliko želite da primate obaveštenja o izmenama sajta, molimo Vas da se registrujete na našem sajtu i informacije će Vam biti dostavljene na Vašu e-mail adresu. Takođe, novosti možete pratiti na našoj FaceBook strani. Hvala na poseti i podršci.

** ZBOG VANREDNOG STANJA I ELEMENTARNIH NEPOGODA ODLAŽE SE MANIFESTACIJA ''ČENEJ U MAJU''**
Novi termin zakazan je za Subotu 31.5.2014. Više info na: 063/502445

Pratite nas na Facebook-u:


LINKOVI:

BANNER:

Poštovani, ukoliko želite da postavite reklamu za naš Web sajt na Vašoj stranici, molimo Vas kopirajte sliku iznad i/ili kreirajte link sa našom adresom. Zahvaljujemo Vam na saradnji.